Sain avun Pesästä

Minun perheen kuntoutuksesta Pesässä

 Aloitin ollessani 7.llä kuukaudella raskaana. Hoito olisi voitu aloittaa aikaisemmin, mutta hyvä näinkin.

Kestää pitkään tutustua työntekijöihin ja muihin asiakkaisiin ja saada hyvä luottamussuhde. Olen siksi onnellinen, että sain jatkaa kuntoutusta pitkään tutussa ja turvallisessa paikassa. Joka käynnillä oli tarjolla ruoka sekä leikki- ja keskustelutuokio. Perhekohtaisten tapaamisten lisäksi oli muskaria, askartelua, sosemaalausta ja retkiä erilaisiin paikkoihin, mihin ei olisi muuten ollut varaa. Pesässä on myös kierrätyspiste, josta löytää välillä jotain kivaa.

Olen pysynyt päihteettömänä koko hoidon ajan ja sen jälkeen myös. Minulle ja lapselleni hoito on ollut todella hyvä. Olen saanut ihan uutta tietoa ja taitoja. Minua on tuettu, kun on ollut tarvetta. Myös ystäviä olen saanut Pesästä. Theraplay-hoito on ollut hauskaa, josta lapseni tykkäsi todella paljon. Saimme kokea yhdessä hienoja hetkiä. Arvostan työntekijöiden sinnikkyyttä.

Asia mistä haluan erityisesti mainita, on se, että jatkuva pelko hoidon loppumisesta oli kamalaa. Maksusitoumukset pitäisi olla vähintään vuosi kerrallaan. Kriisitilanteissa apu pitäisi olla nopeampaa. Hoito on hyvää ja voin suositella sitä todella paljon.

”Hoitojen tulee olla tarpeeksi pitkiä. Minulla tutustumiseen meni puoli vuotta. Kuntoutus pitäisi olla vähintään vuoden pituinen. Ja oli tosi raskasta kun maksusitoumuksen jatko oli niin usein epävarma. ”

”Raskausajan hoidossa saa kaksi yhden hinnalla”

  • Pesän kuntoutuksessa ollut äiti