Hyppää sisältöön

Vauvaperhetyön sairaanhoitaja

Tule työhön Uuteen Ensikotiin Vallilaan!

Helsingin ensikoti ry on kansalais- ja lastensuojelujärjestö, joka työskentelee tiivistä tukea tarvitsevien vauva- ja pikkulapsiperheiden kanssa. Odotamme Sinua ilolla osaavaan, oppivaan ja kannustavaan joukkoomme, yhteensä meitä on noin 70 vauva- ja pikkulapsiperhetyötä tekevää ammattilaista! Työmme missio, tarkoitus on: ”Jokainen lapsi on pelastettava elämälle. Kun muissa herää huoli, meissä syntyy toivo.”

Työmme on vauvaperheiden äärelle asettumista, rinnalla kulkemista, kannattelua ja tukemista aina vauvan parasta ajatellen. Uskomme vanhemman muutokseen, luomme toivoa. Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä lämminhenkiseen ja kehittämismyönteiseen joukkoomme. Kutsumme sinua rakentamaan kahden vauvalähtöisen päihdekuntoutusyksikön toimintaa osana uutta terapeuttisen vauva- ja pikkulapsiperhetyön osaamisyhteisöä, Uutta Ensikotia.

Vuokko Peurala ja Satu Tammivuori, vauvaperhetyön esihenkilöt, Taika ja Helmi
 

Taika ja Helmi ovat ympärivuorokautista vauvalähtöistä päihdekuntoutusta tarjoavat yksiköt Helsingin Vallilassa. Molempiin yksiköihin haetaan yhtä vauvaperhetyön sairaanhoitajaa vakituisiin työsuhteisiin. Työsuhde alkaa marraskuussa 2023 tai sopimuksen mukaan.

Perheiden kanssa tehtävä työ pitää sisällään sekä päihdekuntoutuksen että vanhemmuuden ja varhaisen vuorovaikutuksen tukemisen. Vauvaperhetyön sairaanhoitajat ovat osa oman yksikön moniammatillista tiimiä ja työskentelevät yhteisön arjessa ja asiakastyössä. Sairaanhoitajat vastaavat yksikön lääkehoidosta yksikön lääkehoitosuunnitelman määrittelemällä tavalla. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Haemme toimiin työntekijöitä, jotka tuntevat kutsua yhteisökuntoutukseen, vauvaperhetyöhön ja joilla on halu kehittyä työssään. Edellytämme valittavilta vahvaa ammattitaitoa ja työkokemusta lastensuojelu- tai päihdetyöstä sekä vähintään ammattikorkeakoulutasoista koulutusta terveydenhuollon alalta. Vauvaperhetyön sairaanhoitajan toimet ovat uusia, joten valitut pääsevät kehittämään omaa työtään yhdessä moniammatillisten ja kehittämismyönteisten tiimien kanssa Uudessa Ensikodissa vauvaperheiden parhaaksi.

Tarjoamme antoisan ja merkityksellisen työn vauva- ja pikkulapsiperheiden parhaaksi, työnohjauksen, hyvät koulutusmahdollisuudet sekä mielenkiintoisen toimintakentän erityispalvelujen kehittämisessä. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen G25 (2796,74-3073,84 €/kk) + toimeen sidottu lisä 87,02 €. Työaika on 100 %.

Ensikotilaisilla on 8 hyvettä, jotka tekevät meistä hyviä ja tekevät meille hyvää. Jokaiselle hyveelle on teonsanat, joihin Sinua kutsumme: arvostavuus, luotettavuus, joustavuus, oikeudenmukaisuus, kannustavuus, vastuullisuus, keskustelevuus, ystävällisyys.

Helsingin ensikodin kaikissa yksiköissä ja erityisesti ympärivuorokautisissa yksiköissä tarvitaan aika ajoin lyhytaikaisia sijaisia. Lisäksi kevään, kesän ja talven loma-aikoina on avoinna useampien viikkojen sijaisuuksia. Sijaiselta edellytetään lähtökohtaisesti loppuvaiheessa olevia AMK-tasoisia…
Helsingin ensikodin kaikkiin yksiköihin otetaan uusia harjoittelijoita syys- ja kevätkausille. Harjoittelijoiden opintojen tulee olla vähintään AMK-tasoisia ja loppuvaiheessa. Harjoittelun tulee kestää vähintään 7 viikkoa. Harjoittelujaksoja voi yhdistää yhden pidemmän harjoittelun…