Hyppää sisältöön

Vauvaperhetyön ohjaaja

Tule Ensikotiin kesätyöhön tai keikkalaiseksi!

Helsingin ensikoti ry on kansalais- ja lastensuojelujärjestö, joka työskentelee tiivistä tukea tarvitsevien vauva- ja pikkulapsiperheiden kanssa. Odotamme Sinua ilolla osaavaan, oppivaan ja kannustavaan joukkoomme, yhteensä meitä on noin 70 vauva- ja pikkulapsiperhetyötä tekevää ammattilaista!
 

Ensikodissa pääset työskentelemään vanhempien, vauvojen ja pikkulasten kanssa. Pääset oppimaan ja voit saada syvällistä kokemusta ja ymmärrystä ihmisten kanssa toimimisesta. Moni meille tullut kesäsijainen tai keikkalainen on päätynyt myöhemmin pysyvään työhön. Kun muissa herää huoli, meissä syntyy toivo.

Tuomas Kurttila, toiminnanjohtaja
 

Haemme yksiköihimme kesätyöntekijöitä ja keikkalaisia. Ympärivuorokautisissa yksiköissämme (Myyrmäki, Oulunkylä, Kivenlahti) ja avoyksiköissä (Vallila, Myyrmäki, Leppävaara) on mahdollisuus oppia ja kehittyä vauvaperhetyössä osana korkean ammattitaidon työryhmiämme. Terapeuttista vauvaperhetyötä toteutetaan yhteisössä, perhekohtaisessa työskentelyssä, ryhmäpalveluissa ja vuorovaikutushoidoissa. Tarvittaessa lapsille annetaan suunnitellusti korvaavaa tai korjaavaa hoitoa.

Työryhmissämme painotetaan työryhmä- ja työparityöskentelyä sekä reflektoivaa ja kehittävää työotetta. Perustyömme tavoitteena on turvallisen kiintymyssuhteen syntyminen lapsen ja vanhemman välille, vanhemmuuden herääminen ja vahvistuminen sekä arkielämän taitojen oppiminen ja vahvistaminen perheissä, jossa vanhempien eriasteiset mielenterveyspulmat ja traumataustat voivat heikentää lapsen ikätasoista kasvua ja kehitystä.

Haemme kesätyöhön ja keikkalaisiksi sosiaali- tai terveysalan loppuvaiheen opiskelijoita tai jo valmistuneita ammattilaisia, joilla on vähintään ammattikorkeakoulutasoinen koulutus.

Tarjoamme sinulle antoisan ja merkityksellisen työn vauvaperheiden hyväksi, joka mahdollistaa ammatillisen kasvun. Vauvaperhetyön ohjaajan palkka on koulutustasosta riippuen yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen G23/G25. Työaika on 100 %.

 

 

Tehtävää koskevat lisätiedot

Lisätietoja vauvaperhetyön ohjaajan tehtävistä antavat yksiköiden esihenkilöt. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@helsinginensikoti.fi.

Ympärivuorokautiset yksiköt
Triangeli: Pipsa Tamminen, 040 523 0781
Balanssi: Sini Backman, 040 573 8473
Oulunkylän ensikoti: Vuokko Peurala, 044 726 0776
Ensikoti Helmiina: Satu Tammivuori, 044 726 0780

Avoyksiköt
Pesä ja Esmiina: Eija Takala, 040 748 0380
Vauvaperheiden terapeuttiset avo- ja tapaamispalvelut: Kirsi Roos, 040 574 6490
 

Hae tehtävään sähköisesti tämän ilmoituksen kautta. Hakemuksessasi voit kertoa, jos toivot työsi kohdistuvan tiettyyn yksikköön tai tietynlaiseen työaikaan. Hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian.
 

Tehtävään valitun tulee ennen työsuhteen alkua esittää itseään koskeva rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Edellytämme myös tartuntatautilain (1227/2016) mukaiset rokotukset alle 1-vuotiaiden kanssa työskenteleville. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa hygieniapassia. Helsingin ensikoti on savuton työpaikka.

Helsingin ensikodin kaikissa yksiköissä ja erityisesti ympärivuorokautisissa yksiköissä tarvitaan aika ajoin lyhytaikaisia sijaisia. Lisäksi kevään, kesän ja talven loma-aikoina on avoinna useampien viikkojen sijaisuuksia. Sijaiselta edellytetään lähtökohtaisesti loppuvaiheessa olevia AMK-tasoisia…
Helsingin ensikodin kaikkiin yksiköihin otetaan uusia harjoittelijoita syys- ja kevätkausille. Harjoittelijoiden opintojen tulee olla vähintään AMK-tasoisia ja loppuvaiheessa. Harjoittelun tulee kestää vähintään 7 viikkoa. Harjoittelujaksoja voi yhdistää yhden pidemmän harjoittelun…