tyo

TYÖTÄ VAUVAN
PARHAAKSI.
HELSINGIN
ENSIKOTI

Ohjaajan äitiysloman sijaisuus perhekuntoutusyksikkö Triangelissa

Ohjaajan äitiysloman sijaisuus 3.2.2020 alkaen perhekuntoutusyksikkö Triangelissa

Helsingin ensikoti ry on lastensuojelujärjestö, joka työskentelee runsaasti tukea tarvitsevien vauvaperheiden kanssa. Vallilan ensikodissa on kaksi perhekuntoutusyksikköä, joissa on molemmissa paikat seitsemälle perheelle. Yksiköt tarjoavat yksilöllisen suunnitelman mukaisesti ympärivuorokautista kuntoutusta koko perheelle. Asiakasryhmiä ovat mm. paljon tukea tarvitsevat teini-vanhemmat, kriisiytyneissä elämäntilanteissa olevat perheet, joissa vanhemmilla on erilaisia psyykkisiä ja sosiaalisia ongelmia sekä maahanmuuttajataustaiset perheet.

Ohjaaja työskentelee Triangelissa kaksivuorotyössä osallistuen yksikön asiakkaiden päivittäiseen hoito- ja kuntoutusprosessiin sekä vanhemmuuden arviointiin. Perheen kanssa työskentelyssä tavoitteena on kiintymyssuhteen syntyminen vauvan ja vanhemman välille, vanhemmuuden herääminen ja vahvistuminen sekä yhteisen arkielämän taitojen oppiminen perheessä.

Sijaisuuteen haemme sosiaali- tai terveysalan ammattilaista, jolla on vähintään opisto-/ammattikorkeakoulutasoinen koulutus. Luemme eduksi kokemuksen kriisi-/traumatyöstä, psykiatriasta sekä lastensuojelu- ja vauvatyöstä.

Työntekijällä on mahdollisuus osallistua koulutuksiin ja säännölliseen työnohjaukseen. Palkka määräytyy yksityisen sosiaalipalvelu- alan työehtosopimuksen mukaan (G 25 2402,55 – 2737,70 €/kk). Työ alkaa 3.2.2020. Työaika on 100%.

 

 

Tehtävää koskevat tiedustelut: Johtaja Niina Planting-Pernu 040 769 5306 ja Triangelin vastaava ohjaaja Pipsa Tamminen 040 523 0781.

 

Kirjalliset tai sähköiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 23.1.2020 klo 15.00 mennessä osoitteella:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. TAI

Helsingin ensikoti ry/Planting-Pernu

Ensi-Kodin tie 4, 00510 Helsinki

Kuoreen merkintä ”HAKEMUS”

 

Hakemuksia ei palauteta. Haastatteluun valituille ilmoitetaan haastatteluaika 28.1.2020 mennessä. Mahdollisesti toteutamme myös ryhmähaastattelun hakijatilanteesta riippuen.

Tehtävään valitun tulee ennen työsuhteen alkua esittää itseään koskeva rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Tehtävään edellytetään voimassa olevaa hygieniapassia. Helsingin ensikoti on savuton työpaikka.