uutiset

HYVÄ ALKU
ELÄMÄLLE.
HELSINGIN
ENSIKOTI

Avustuspäätökset vähentävät mahdollisuuksiamme auttaa

Avustuspäätökset vähentävät mahdollisuuksiamme auttaa vauvaperheitä

Helsingin kaupungin päätös järjestöavustuksesta ja Raha-automaattiyhdistyksen päätös toimina-avustuksesta aiheuttavat supistuksia avopalveluihimme. Helsingin kaupunki ei myöntänyt avustusta neuvonta- ja tukipalvelujen toteuttamiseen vauvaperheille. Kun Helsinki ei myönnä myöskään maksusitoumuksia päiväryhmätoimintaan vuoden 2015 alusta alkaen, vähenevät helsinkiläisten vauvaperheiden mahdollisuudet saada apua ensikotiyhdistyksestä todella paljon.

Anoimme myös Raha-automaattiyhdistykseltä lisäavustusta neuvontapalvelujen laajentamiseen ja erilaisten ryhmätoimintojen kehittämiseen. Avustusesitys ei lupaa meille lisää rahaa. Kun avustuksen taso ei nouse, jatkamme neuvontapuhelimen ja teemaryhmien toteuttamista entisellä tasolla.

Ensi vuoden alussa osaamme kertoa, miten nämä päätökset vaikuttavat toimintaamme. Pyrimme kaikin tavoin huolehtimaan siitä, että pystymme jatkossakin toteuttamaan tärkeintä tehtäväämme - tukea avun tarpeessa olevia vauvaperheitä. Olemme erittäin iloisia ja kiitollisia siitä, että monet yksityiset henkilöt ovat halunneet tukea toimintaamme taloudellisesti. Jokainen lahjoitus, suuri tai pieni, on nyt kullan arvoinen!

Annan mielelläni lisätietoja tarpeen mukaan.

Kirsi-Maria Manninen

toiminnanjohtaja